Danie główne
Rosół z makaronem
Kotlet de volaille / schab tradycyjny/ kotlet mazowiecki/ polędwiczki w sosie grzybowo-śmietanowym
Ziemniaki młode z koperkiem/ kluska ziemniaczana
Zestaw surówek / kapusta młoda zasmażana
Danie główne dla najmłodszych
Rosół z makaronem
Nuggetsy z frytkami
Surówka z marchwi i brzoskwini
Zimna płyta
1. Półmisek mięs pieczonych i wędlin
2. Schab w galarecie
3. Pasztet, żurawina
4. Roladka szpinakowo-łososiowa
5. Sałatka z gotowanym kurczakiem i selerem
6. Sałatka grecka z oliwkami
7. Tymbaliki (galaretka drobiowo-warzywna)
8. Ryba w warzywach
9. Szparagi w szynce parmeńskiej
10. Jaja faszerowane kolorowymi pastami
11. Marynaty
12. Świeże warzywa
Deser
Panna cotta z owocami / deser lodowy
Danie gorące drugie
Kark w sosie pieczeniowym, kluska ziemniaczana, ogórek małosolny lub młoda kapusta /
Boeuf Stroganow z pieczywem / Barszcz czerwony z pasztecikami
Rezerwacje stolików, imprez, VIP room:
Tel: 504-943-977, 44 724 64 01
e-mail: restauracja@hotel-mazowiecki.pl
Z dniem 1.06.2022 zaprzestaliśmy działania Hotelu Mazowiecki w dotychczasowej formie. Domena: hotel-mazowiecki.pl jest do sprzedaży.
Wszelkie informacje na ten temat pod nr telefonu +48 606 248 060